Alpha-cursus

Maak kennis met het christelijk geloof

De Brug-Es Kerk organiseert samen met de Kruiskerk in Diever sinds enkele jaren Alpha-cursussen. De bijeenkomsten zijn meestal in de Kruiskerk. Lees hier meer informatie over de komende activiteiten.

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige: wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Alpha-cursus in Kruiskerk Diever

In januari 2018 start er een nieuwe Alpha-cursus. Deze zullen plaatsvinden in de Kruiskerk in Diever.

• 25 januari  Introductieavond: Christelijk geloof saai, onwaar en achterhaald?
  • 1 februari  Wie is Jezus?
  • 8 februari  Waarom stierf Jezus?
  • 15 februari  Bidden, waarom en hoe?
  • 22 februari  De bijbel lezen: waarom en hoe?
  • 1 maart  Voorjaarsvakantie
  • 8 maart  Hoe kan ik het kwade weerstaan?
  • Weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag 9-11 maart  Wie is de Heilige Geest / Wat doet de Heilige Geest? Hoe kan ik vervuld worden met de Heilige Geest? Hoe nu verder?
  • 15 maart  Hoe kun je geloven?
  • 22 maart  Waarom en hoe moeten we het anderen vertellen?
  • 29 maart  Geneest God vandaag de dag nog?
  • 6 april  Hoe zit het met de kerk?
  • 12 april  FEESTELIJKE AFSLUITING

Voel je vrij om na de eerste avond te besluiten om wel of niet deel te nemen aan de cursus.

Wim en Harmien Mulder |  (0521) 592737  |  mail
Marry Zantinge  |  (0521) 551404  |  mail
Eduard Haveman  |  06-51710349  |  mail

Meedoen?

Wil je deelnemen aan de Alpha-cursus in Diever? Geef je dan op via dit formulier.

Om spam te voorkomen, vragen wij je de tekst in het zwarte deel over te typen.
Druk daarna op de knop 'Submit' om het contactformulier te versturen.

Extra informatie over Alpha kunt u vinden op de website van Alpha Nederland. Of volg Alpha Diever Dwingeloo op Facebook.