Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, maar heeft u uzelf al wel als abonnee opgegeven? Dan kan het zijn dat de nieuwsbrief is tegengehouden door uw spamfilter. Ook filteren internetproviders het e-mailverkeer. Berichten komen dan in een spamfolder in uw e-mailprogramma terecht.

Algemeen

Controleer of de standaardinstellingen van uw e-mail programma of anti-spam software niet te 'strak' zijn afgesteld. Hoe u kunt voorkomen dat onze berichten in uw spamfolder terechtkomen, leest u hieronder.

Outlook en Outlook Express

1. Kies 'Wizard Regels' in het menu Extra.
  2. Klik in het vak Regels in de volgende volgorde toepassen op Lijst van uitzonderingen.
  3. Klik in het vak Beschrijving van de regel op Lijst van uitzonderingen.
  4. Klik op Toevoegen.
  5. Voer @brugeskerk.nl in als nieuwe uitzondering. De e-mail van de Brug-Es Kerk zal voortaan in uw 'Postvak in' worden bezorgd.

Of

1. Kies 'acties' in het menu Extra
  2. Klik in het vak 'ongewenste e-mail'
  3. Klik 'Ongewenste e-mail' van de regel op Opties
  4. Klik 'Veilige afzenders'
  5. Klik 'Toevoegen' en voer @brugeskerk.nl in als veilige afzender en klik op OK.

Live en Hotmail

Controleer de 'Ongewenste e-mail' folder. Als u daar een e-mail van de Brug-Es Kerk aantreft, selecteert u het bericht en klikt u op de knop 'Geen ongewenste e-mail' onderaan het bericht. De e-mail van de Brug-Es Kerk zal voortaan in uw 'Postvak in' worden bezorgd.

U kunt eventueel ook nog de volgende aanpassing maken.

1. Ga naar uw 'Postvak in'
  2. Klik op 'Instellingen' (naast de Help link)
  3. Klik op 'Bescherming tegen ongewenste e-mail'
  4. Selecteer 'Veilige lijst'
  5. Voer het domein @brugeskerk.nl in
  6. Klik op 'toevoegen'

Gmail

Controleer de 'Spam' folder. Als u daar een e-mail van de Brug-Es Kerk aantreft, selecteert u het bericht en klikt u op de knop 'Not Spam' of 'Geen Spam'. De e-mail van de Brug-Es Kerk zal voortaan in uw "Postvak in" worden bezorgd. Als de e-mail na deze aanpassing nog steeds is geblokkeerd, zult u contact moeten opnemen met uw internetprovider met het verzoek om de berichten afkomstig van de Brug-Es Kerk voortaan gewoon te bezorgen.

Yahoo

Controleer de 'Bulk' folder. Als u daar een e-mail van de Brug-Es Kerk aantreft, selecteert u het bericht en klikt u op de knop 'Not Spam' onderaan het bericht. De e-mail van de Brug-Es Kerk zal voortaan in uw 'Postvak in' worden bezorgd.

TIP!  Voeg het e-mailadres nieuwsbrief@brugeskerk.nl toe aan uw adresboek/lijst veilige afzenders! Zo voorkomt u dat de nieuwsbrief per ongeluk in uw map met ongewenste e-mail terecht komt.