Oud papier inzameling

Posted by Webredactie PB, With 0 Comments, Category: Activiteiten,

foto oud papier

In opdracht van de gemeente gaan de inzamelaars (Burg. W.A. Stork-school en Missionaire Commissie Brugeskerk) vanaf 1 september 2018 samenwerken bij de inzameling van het oud papier in Dwingeloo en een vaste omgeving (oude gemeente Dwingeloo). Hierdoor kunt u nu elke maand avond het oud papier aan de weg zetten.

Na de zomervakantie is het ophalen van oud papier dus een gezamenlijke actie van school en kerk. Voor alle data geldt dat er in de regel 6 kraak-wagens rijden, behalve op de eerste datum: 18 september. Dan rijden er 7 kraakwagens, want na de zomervakantie is er altijd meer oud papier dat opgehaald moet worden dan gewoonlijk.
Het oude papier wordt opgehaald vanaf 18.00 uur. De wagens verzamelen bij de school. De kraakwagens rijden vandaar alle routes.
Oud papier wordt op de dinsdagavonden opgehaald.
Data: 18 september; 16 oktober; 20 november; 18 december.
Vanaf 2019: 15 jan.; 12 febr.; 19 maart; 16 april; 21 mei; 18 juni; 9 juli.

Wilt u het papier goed gebundeld of verpakt in dozen tijdig aan de weg zetten? Als u zelf het papier niet aan de weg kunt zetten, belt u:06-20838304 en het wordt voor u geregeld. Doel van de opbrengst van het oude papier: "bestemd voor mensen ver weg en dichtbij, die zelf het hoofd niet meer boven water kunnen houden."

Missionaire Commissie