Startweekend seizoen 2018-2019

Posted by Webredactie PB, With 0 Comments, Category: Activiteiten,

Startweekend seizoen 2018 – 2019.
In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september is het startweekend van de drie gezamenlijke kerken gepland. Het thema van dit jaar is “een goed gesprek”.
In de kerk voeren we gesprekken over van alles en nog wat. Wanneer zeggen we dat het een goed gesprek was? Dan gaat het in ieder geval om een echte ontmoeting, met tijd en aandacht. Dan gaat het ook over wat ons bezighoudt, bezielt. Wat we daaraan beleven en wat we daarvan door willen geven. Aan onze kinderen, aan onze vrienden en buren wellicht.
Op zaterdag 15 september zal er vanaf 15.00 uur alle ruimte zijn voor een goed gesprek tijdens een fietstocht en aansluitend een barbecue. We willen dan ook jong en oud uitnodigen voor deze dag.
Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen aan te sluiten bij de fietstocht of barbecue.
Je kunt je opgeven voor de barbecue door middel van het opgaveformulier dat achterin in de kerk hangt.