Aanmelden kerkdienst

Inschrijven
U kunt zich vanaf nu weer inschrijven om de kerkdiensten van de Brug-Es Kerk bij te wonen. Als u zich hebt ingeschreven dan geldt dat in principe voor alle komende kerkdiensten; je kunt je dus maar eenmalig inschrijven. Wanneer u zich in het verleden heeft ingeschreven hoeft u dit niet nog een keer te doen.

Uitnodiging
Uit alle inschrijvingen worden er iedere dinsdag kerkgangers geselecteerd (willekeurig) die een uitnodiging (per e-mail) krijgen voor de kerkdiensten. De software die gebruikt wordt, houdt automatisch bij wie wanneer uitgenodigd is en hoeveel keer iemand al een dienst heeft bijgewoond. De software past daar de selectie op aan (zodat er een eerlijke verdeling ontstaat).
Wanneer u een uitnodiging krijgt, moet u deze binnen 48 uur beantwoorden, anders vervalt de uitnodiging. Het kan dus ook voorkomen dat u later in de week een uitnodiging krijgt wanneer iemand anders zich heeft afgemeld.
Medewerkers aan de dienst zoals voorzangers, bloemenbezorgers en degene die schriftlezingen doet, zijn automatisch uitgenodigd.
We komen met mondkapje binnen. Als u zit mag het mondkapje weer af.

Afmelden / wijzigen
Afmelden kunt u doen wanneer u inlogt op kerktijd.nl. Wanneer u met minder mensen komt dan dat u zich hebt ingeschreven, kan dit door u zelf aangepast worden in de uitnodiging.

Aanmelden voor het inschrijfsysteem kan via onderstaande link.
aanmelden kerkdienst
Wanneer u niet kan inschrijven, mag u bellen naar 0521-590027 voor inschrijving en ook voor overige vragen.