Adventskalender NBG

Posted by Webredactie MM, With 0 Comments, Category: Activiteiten,

Ieder jaar geeft het Nederlands Bijbelgenootschap een adventskalender uit. Dit is een kalender met elke dag op de voorkant een Bijbelvers met een kunstwerk. Op de achterkant staat een iets langere Bijbeltekst met een korte uitleg en een suggestie om de tekst met je leven te verbinden.

Dit jaar heeft de kalender het thema 'Vrede op aarde' meegekregen. Voor veel mensen zijn deze woorden onlosmakelijk verbonden met Kerst. Het zijn woorden van hoop, maar ze roepen ook vragen op. Juist dit jaar lijkt de vrede immers ver te zoeken. Wat voor betekenis heeft deze oeroude belofte in een wereld in crisis?

Aan de hand van de Bijbelteksten en kunstwerken in deze adventskalender kun je op zoek naar antwoorden op die vraag. Gaandeweg ontdek je hoeveel de Bijbel te zeggen heeft over vrede met de mensen om je heen, over vrede in jezelf en vrede met God.

Via onderstaande link kom je terecht bij een formulier op de website  van het NBG.
https://formulier.bijbelgenootschap.nl/adventskalender2020-website
Wanneer de gegevens daar genoteerd worden, wordt de kalender gratis toegezonden, zolang de voorraad strekt.

De Missionaire Commissie beveelt deze kalender van harte bij u/jou aan en wenst iedereen mede namens het NBG vredevolle momenten toe in de aanloop naar Kerst.