Vakantiebijbelclub 2019

Thursday    |    00:00 - (01/01/1970 - 01/01/1970) , Duration: 00:05 Categories:

Vakantiebijbelclub in de Brug-Es Kerk Het jaar 2019 is nog maar een paar weken oud, maar de voorbereidingen voor twee morgens vakantiebijbelclub zijn al hele tijd in volle gang. In de voorjaarsvakantie kunnen alle kinderen van de basisschool weer terecht in de Brug-Es Kerk voor een superleuk programma. Op maandag 18 en dinsdag 19 februari valt er tussen 9.30 en 12.30 uur van alles te ontdekken. Het thema is: 'Zoek het uit!' en dit is een geweldig thema, want er valt van alles uit te zoeken en te ontdekken. Er zijn verhalen, er is muziek, er zijn mooie liedjes.... en aan het eind van de ochtend gaat iedereen met iets leuks naar huis. Dat wil toch geen kind missen? Wat ook mooi is: alle kinderen mogen hun vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, neefjes of nichtjes van de basisschoolleeftijd meenemen. Je hoeft dus echt niet in Dwingeloo te wonen om te mogen komen. Hoe meer kinderen er zijn, hoe leuker het wordt. Welkom allemaal!