Kerk na corona: een enquête

Deze maanden leer ik in een rap tempo de gemeente een beetje kennen, en ik vind het hartverwarmend hoeveel activiteiten er in de Brug-Es Kerk gaande blijven en/of nieuw zijn opgezet tijdens de coronatijd. Toch is het ook goed om vooruit te kijken, naar de tijd dat we weer meer samen mogen komen en opnieuw kunnen zoeken naar de weg die God met ons als gemeente in Dwingeloo wil gaan.

In de profielschets van de predikantsvacature was veel nadruk op onderwijs en discipelschap. Om te kijken waar op dat gebied precies behoefte aan is en wat er op dit moment al gebeurt in de gemeente, heb ik een enquête gemaakt. Een korte vragenlijst (ca. 5 minuten) met een aantal vragen over wat voor activiteiten jou aanspreken op het gebied van vorming, kringwerk, geloofsopvoeding etc. Ik zou het enorm waarderen als zoveel mogelijk gemeenteleden van alle leeftijden deze enquête invullen, omdat ik met de resultaten aan de slag kan gaan met een activiteitenprogramma voor na de zomer, als D.V. de coronamaatregelen zullen worden versoepeld.

Je vindt de enquête op tinyurl.com/brugeskerk. Wanneer je liever een papieren versie invult, kan je deze opvragen en weer inleveren bij je wijkouderling.

Alvast bedankt voor jullie hulp!
Hartelijke groet,
Ds. Mark de Jager