Herfstkinderzangdienst

NU EENS EEN KEER GEEN VOLWASSENEN, MAAR KINDEREN DIE ZINGEN TIJDENS DE EERSTE HERFSTKINDERZANGDIENST.

In de Brug-Es Kerk in Dwingeloo werd op 29 oktober voor het eerst een Herfstkinderzangdienst gehouden. Lekker meezingen stond centraal. “Zangdiensten voor volwassenen zijn er al genoeg, waarom dan niet voor kinderen?”

Deze middag werd het een vrolijke boel in de kerk. De kinderen mochten kiezen uit een lange lijst met de mooiste geloofsliedjes van YouTube. Ook was er een combo in de kerk die heel veel andere liedjes begeleidde. Julia de Jager had de leiding. Er waren veel kinderen, die met hun vader, moeder, opa of oma een gezellige middag beleefden. Kijk maar eens naar het fotoverslag in het Fotoarchief.