Oud papier inzameling

Posted by Webredactie PB, With 0 Comments, Category: Activiteiten,

foto oud papier

In opdracht van de gemeente werken de inzamelaars  (Burg. W.A. Stork-school en Missionaire Commissie Bruges-kerk)       vanaf 1 september 2018 samen bij de inzameling van het oud papier in Dwingeloo en een vaste omgeving (oude gemeente Dwingeloo). Hierdoor kunt u elke maand  het oud papier aan de weg zetten.

Na de zomervakantie 2018 is het ophalen van oud papier dus een gezamenlijke actie van school en kerk. Voor alle data geldt dat er in de regel 6 kraakwagens rijden.
Het oude papier wordt opgehaald vanaf 18.00 uur. De wagens verzamelen bij de school. De kraakwagens rijden vandaar alle routes.
Oud papier wordt op de volgende data opgehaald.
Data: MAANDAG 26 augustus, dinsdag 17 september; dinsdag 15 oktober; dinsdag 19  november; MAANDAG 16 december.

Wilt u het papier goed gebundeld of verpakt in dozen tijdig aan de weg zetten? Als u zelf het papier niet aan de weg kunt zetten, belt u:06-20838304 en het wordt voor u geregeld. Doel van de opbrengst van het oude papier: "bestemd voor mensen ver weg en dichtbij, die zelf het hoofd niet meer boven water kunnen houden."

Missionaire Commissie