Paasgroetenactie

Ook in de Veertigdagentijd 2021 organiseren de Protestante Kerk en Kerk in Actie de Paasgroetenactie om gedetineerden een bemoedigende groet te sturen met Pasen. Juist in deze tijd kunnen gevangenen een hart onder de
riem goed gebruiken.

Ieder jaar worden er vanuit het hele land tienduizenden paaskaarten naar gevangenissen gestuurd. Zo’n paasgroet doet goed. Het is goed om de boodschap van Pasen elk jaar opnieuw door te geven. Doet u ook weer mee?

In de huidige situatie met de coronamaatregelen kunnen we geen kaarten uitdelen in de kerk. U kunt een kaart/kaarten bestellen bij Yvonne Booy (591134). U mag uw geschreven kaart, voorzien van naam en eventueel een bemoedigde boodschap vóór 27 februari in de brievenbus v/d kerk, De Vijvers 31 of Tolweg 16, deponeren. Is dit een probleem? Dan halen we de kaart/kaarten weer bij u op. Wij verzamelen de kaarten en zorgen ervoor dat de kaarten op het juiste adres komen. Alvast bedankt!

Een hartelijke groet van de Missionaire Commissie.