Pinksteren in de Brug-Es kerk

Vraag je aan een willekeurige Nederlander wat de betekenis is van Pinksteren, dan is de kans groot dat de schouders worden opgehaald en dat hij of zij je het antwoord niet kan geven.

Door de tv-uitzendingen van The Passion is Pasen bij een groter publiek bekend geworden, maar de betekenis van Pinksteren is voor veel mensen nog onduidelijk.

Daarin kan verandering komen door de uitnodiging van de Brug-Es Kerk aan te nemen en op 1e Pinksterdag, 23 mei, mee te kijken naar de online dienst. Iedereen is harte welkom! De dienst begint om 10.00 uur. Het thema is: ‘Hartverwarmend’.

In de Pinksterdienst wordt nagedacht over de boodschap van Pinksteren. Een indrukwekkende gebeurtenis die staat beschreven in de Bijbel. Een gebeurtenis die mensen in beweging laat komen en enthousiast maakt.

Wie verwarmt uw/jouw hart? Waardoor word jij enthousiast? Wat zet jou in vuur en vlam? Weet je dat er Iemand is die voor je bidt?

Deze dienst, waarin dominee Mark de Jager voorgaat, is voor jong en oud. Er is muzikale medewerking van Hans en Cindy van Dongen, een zeer getalenteerde, enthousiaste en muzikale familie!

Kijk en luister mee via: brugeskerk.nl/kerktv