Zondag 10 mei Moederdag

Zondag 10 mei Moederdag

Posted by Webredactie MM, With 0 Comments, Category: Activiteiten,

IETS LEKKERS VOOR DE ZONDAG/'MOEDERDAG'

Beste gemeenteleden,

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Dit jaar zal dit ‘anders’ zijn voor de meeste mensen. Op bezoek gaan kan nu niet of is lastig en dit wordt met Moederdag misschien extra gemist.

Vanuit ‘Helpende Handen’ hebben we bedacht om toch iets speciaals te doen op deze dag. Bert Staal gaat heerlijke mini-tulbandjes bakken voor alle moeders en oma’s. Natuurlijk denken we met deze actie aan alle gemeenteleden en is deze traktatie niet alleen voor moeders en oma’s maar kan iedereen hier van genieten en dit bestellen.
Bert gaat ze weer bakken op bestelling. Deze keer is de actie alleen voor gemeenteleden. Het lekkers wordt op zaterdag 9 mei thuisbezorgd.
Dus verras je moeder of oma en bestel een mini-tulband voor haar. Natuurlijk kan je ook jezelf trakteren op dit lekkers. Er geldt wel dat er maximaal 1 besteld mag worden.
Je kan je bestelling doorgeven aan Ilonka Reyneveld: telefoonnummer 0521-594001 of 06-52164499. Het kan ook via de mail: ilonkareyneveld@gmail.com
U/je kunt ook de nieuwsbrief printen, het bestelstrookje invullen en het daarna inleveren bij Bert Staal (Noorderpad 2) of bij Ilonka Reyneveld (Eemster 52). De bestelling kan doorgegeven worden tot en met woensdag 6 mei a.s.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O Ik wil graag 1 bestellen en laten bezorgen bij:

Naam: …………………………………………
Adres: …………………………………………
Telefoonnummer: …………………………………………

of

O Ik wil graag zelf dit lekkers voor bij de koffie bestellen:

Naam: ………………………………………….
Adres: ………………………………………….
Telefoonnummer: ………………………………………….